fjernvarme

vvs og fjernvarme optimering.

1990 kunne vi se en fremtid med fjernvarme efter at havede samarbejde med Shell i 2 år med at installaere deres oliekedeler.

termix-fjernvarmeinstallation

Vi har installeret 5862 fjernvarme installationer så vi har erfaring i at installere fjernvarme og energi optimering til danske bolig og erhverv. uanset om det er et pacelhus eller støre boligselskab har vi en løsning til din fjernvarme installation. istedet for at udskiftede din fjernvarme-installation kan vi opnå en større besparelse på varmeregning ved at optimere og installere Danfoss link, tilslut din varmeinstallation til internetede og styr varmen fra din smartfon over wi-fi, så kan du styre varmen fra din ferie fra maloca. Vi rådgiver dig så du vælger den bedste løsning til din bolig og erhverv.Fjernvarme service.

Fjernvarme service

Service til din villa fjernvarme installation kan vi tilbyde til 980,00 kr hvor vi renser og justere samt energi-optimere og gennemgår dine radiatorventiler, vi afslutter med forslag til engioptimering. Prisen      er incl.moms.

                          termix-fjernvarme-vvs-væggrundfos-danfos-link

Vi anbefaler termix til ny fjernvarme installation da det er den bedste gennemtænk fjernvarme installation med brugevenlig og isolering man kan godt se at danfoss har været med i designet.

Termix       Danfoss link       Grundfos     Nordisk vvs

Vi kan optimere eksisterende fjernvarme også selv om de er udgået fra  HS-Tarm, Metro, Termix,Redan, så kan vi skaffe ny veksler og ventiler, der er mange penge at spare 52 %

vi servicer og optimer følgende fjernvarme : Metro   Redan   Termix   Baxi         HS-tarm


Mail.  home@nordiskvvs.dk