Legionella

Legionella i varmtvand.

legionella er ikke et nyt problem,  man viste i 1939 at varmtvand havde et højt kimtal, derfor skal der monteres en kontraventil så varmtvand ikke kan komme ind i drikkevand.  problemet  opstod først 1988 da der skulles spares på badevandet og vandbesparende bruser kom frem, man turbo vandet i bruserne så der kom mere luft og mindre vand gennem bruseren.

Her med bliver vandet så fint forstøvet at folk kan indånde de fine dråber , og her af legionellasyge. Dem som er udsat for legionella er ældre +50 og børn under 2 år og andre som har nedsat imumforsvar kraft,nyre, hjertepatienter. Har man et normal imumforsvar får man kun influenza med høj feber.

vi har siden 2009 været med til at bekæmpe legionella i varmtvands installationen, og har udviklet en arbejdsgang så vi hurtig kan udrede og komme med en løsning på problem. man skal vente på at laboritorum kommer med et resultat før man handler. hvores erfaring er at der bliver udarbejdet   en plan for at  forebygge legionella i varmtvans installationen.Det er viktig hvordan vvs arbejdet med rørene er udført, samt at isolering er ok.

hånd med vand-nordiskvvsbruser

vi kan til byde en vandanalyse med 6 stk  prøvtagning ,  og udredning på labortium, herefter udarbejder vi en rapport med forslag til løsning.

pris incl.moms 19995,00 kr

Vi forhandler T-safe håndbruser med legionella-filter.    Her kan du få oplysning hos statens serum institut.

køkken-bruser med t-safe
filter til t-safe
filter til t-safe
vvs-kobberrør
vvs kobberrør

Mail.  home@nordiskvvs.dk